Català | Deutsch | English | Español | Français

Sistema ConceptualSistema Conceptual

La bellesa, al primer lloc on es troba, és a les mateixes estructures cognitives que la possibiliten

Qui som? Contacta

QUI SOM?

Sistemes Complexos SL (Sant Josep 67; 08340 Vilassar de Mar; Catalunya; Espanya.  34+937 595 035. NIF B-17350711) té com finalitat, la:

"Prestació de serveis d'assessorament i realització de projectes i estudis, en l'àmbit educatiu, cultural, del coneixement, de la informació i de l’organització del territori. L'estudi i desenvolupament informàtic de sistemes complexos" (Article 2).

El suport d' “IWITH.org Foundation” a “Sistemes complexos SL” està motivat per què:

"Hi ha algunes iniciatives que intenten resoldre el problema amb direccions similars, però a dia d’avui no hi ha cap que hagi aconseguit uns resultats suficientment concloents com per dir que ha trobat la solució. Entenem que la proposta de “Sistemes Complexos, S.L.” aporta noves idees, i aires nous a un problema que fa anys que s’arrossega.

Des de Iwith.org volem donar suport a l’iniciativa de “Sistemes Complexos” per que entenem que una eina com aquest pot ajudar moltes persones en les seves experiències amb les TIC (="Tecnologies de la Informació")".


IWITH.org Foundation (“Improving the World using Information Technology to Help Organizations”. Cucurulla 9, 2n 2a A; 08022 Barcelona; Catalunya; Espanya. Rue de la Porcelaine 11; 1260 Nyon; Vaud; Suïssa) té la missió de:

"potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació com a eina de solidaritat i millora de la societat".


Alguns exemples d'Institucions usuàries dels serveis de suport tecnològic d'IWITH:


Fundación Rigoberta Menchú Tum (democratització digital de Guatemala amb "Ab·join")

Universitat de Girona ("e-learnig" amb "Ab·soo")
Juvenile Justice Panel (gestió dels seus serveis amb "Ab·core")
Instituto Jane GOODALL para la investigación de la vida salvaje, la conservación y la educaciónOPINA (escrivint-nos a cucobo@gmail.com)

- Si tens quelcom a dir –menys bretolades– no et tallis, deixa’t portar per la intuïció i el sentit comú. De moment tens l'anterior correu electrònic per a contactar amb nosaltres i preguntar i/o opinar. Gràcies per els teus comentaris, estem explicant un nou paradigma i necessitem conèixer les teves percepcions/ punts de vista.
- Pots posar el teu comentari a sota de cada noticia (en preparació)
- Pots votar als serveis de noticies 2.0 com la tafanera a sota de cada noticia (en preparació)
- Pots guardar al teu “del.icio.us” i altres serveis de social “bookmarking” (en preparació)
- Pots fer preguntes a la secció “FAQ’s” (en preparació)


COL·LABORA

La finalitat d’aquest projecte en l’àmbit del coneixement no és lucrativa sinó que d'utilitat social, per això, si et sembla que moltes altres persones haurien de poder llegir tot això (entre altres motius, perquè no es troba a cap altra lloc), pots col·laborar amb nosaltres en dos fronts:

1) El primer, que volem ampliar significativament l'àmbit d'incidència d’aquesta Web, traduint-la a l'anglès. Això sol no seria gaire, són 6 000 paraules, però cal que sigui amb els Documents més significatius el que suposaria traduïr unes 170 000 paraules.
2) Completar la programació informàtica i el contingut del Nucli del sistema conceptual així com també indexar-lo respecte de l'anglès, el castellà, el francès i alemany. 

Pots col·laborar (escrivint-nos a cucobo@gmail.com):

- amb la teva aportació econòmica (el cost de la traducció és 0.08 Euros/ paraula); o
- si ets nadiu anglès (o si domines molt be aquest idioma i pots traduir similarment a un nadiu) pot col·laborar traduint Documents o parts d'ells.
 

Totes les aportacions figuraran en un llistat de la mateixa Web (si no vols que surti el teu nom pots figurar amb pseudònim).


WEB’s RELACIONADES

IWITH.org Foundation (veure més a munt) http://www.iwith.org

La Catalunya del segle XXI http://www.cat21.cat Recull de propostes d’un equip interdisciplinari de 16 experts, recollides per un Partit polític amb ocasió de les eleccions al Parlament de Catalunya 2006, sobre el futur de l’organització territorial i les infraestructures a Catalunya.